Kar maskeli ve sopalı saldırganlar marketi birbirine kattı! 5 kişi gözaltında

Yayın tarihi: 8 Temmuz 2023 Cumartesi 8:15 pm - Güncelleme: 8 Temmuz 2023 Cumartesi 8:15 pm

Ağrı’da kar maskeli ve sopalı bir grup husumetli oldukları öğrenilen diğer gruba saldırdı. Market içinde çıkan kavganın ardından 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana geldi. AA’nın haberine göre, ilçedeki bir markette husumetli iki grup arasında kavga çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada yaralanan Ali G. ve Ahmet G, ambulansla Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Ali G, ilk müdahalenin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

KAVGA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kavga anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, minibüsten inen kar maskeli grubun markette bir kişiyi sopalarla darp ettiği görüldü.

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karıştıkları öne sürülen şüphelilerin bir adreste buluştukları belirlendi.

Özel harekat ve terörle mücadele ekiplerinin desteğiyle adrese operasyon düzenleyen polis, bir tabanca, kavgada kullanıldığı tespit edilen 5 sopa ile bahçe duvarının dışında iki cep telefonu buldu.
Şüphelilerden A.G, E.G, O.T, İ.U. ve Y.G’yi gözaltına alan ekipler, firari 5 zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 zanlı, Doğubayazıt Adliyesi’ne sevk edildi.

Metrobüste tekme tokat kavga! Hamile kadına tepki göstermişler…