Kapalı bir otelin kilitli odasında cansız bedeni bulunmuştu! Korkunç ayrıntılar ortaya çıktı

Yayın tarihi: 7 Eylül 2023 Perşembe 4:27 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2023 Perşembe 4:27 pm

Günlerdir her yerde aranan 23 yaşındaki Mert Merey, sırtından vurularak kapalı olan bir otelin odasında ölüme terk edildi. Balıkesir’de dehşete düşüren cinayetle ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı. Katil ya da katillerin delil bırakmamak için yerdeki ve duvardaki kanları havlu ile temizledikleri belirlendi.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşayan Mert Merey, 3 Eylül Pazar gecesi evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan talihsiz gencin yakınları yetkililere haber verdi.

Sabah’tan Ümit Erkan Demircan’ın haberine göre, jandarma ekipleri, Merey’in devir işlemleri nedeniyle kapalı olan bir otelin yakınında olduğunu belirledi ve 6 Eylül Çarşamba sabahı otele baskın yaptı. Tüm odayları tek tek arayan jandarma, bir odanın kilitli olmasından şüphelendi ve kapıyı kırarak içeri girdi. Jandarma, kanlar içinde birinin yattığını gördü. Jandarma tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mert Merey’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Günlerdir her yerde aranıyordu! Kapalı bir otelin kilitli odasında cansız bedeni bulundu