Kanye West Türk döneri yemek için kuyruk bekledi

Yayın tarihi: 15 Eylül 2023 Cuma 6:10 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2023 Cuma 6:10 pm

ABD’li rapçi Kanye West, Almanya’nın Berlin kentinde görüntülendi. West’in döner yemek için kız arkadaşıyla birlikte kuyruğa girdiği görüldü.

ABD’de son dönemde tartışmalı konularla gündeme gelen rapçi Kanye West kız arkadaşı Bainca Censori ile birlikte Almanya’nın Berlin kentinde görüntülendi. Bölgenin meşhur Türk dönercilerinden birinde uzun sıraya aldırış etmeyen West ve Censori, döner yemek için bir süre kuyrukta bekledi. Beklemenin sonunda dönerine kavuşan 46 yaşında West daha sonra yakınlardaki bir bankta döneri yedi.

Censori ise sosisli sandviç tercih ederken, Kreuzberg’de West’i görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Almanya’nın çok okunan bulvar gazetelerinden Bild’e konuşan görgü tanıkları, “West ve arkadaşları Perşembe günü saat 14.30 sularında kuyruğa girdiler. Yaklaşık yarım saat beklediler. Yanındakilerle birlikte toplam dört kebap söylediler” diye konuştu.

Alman medyası, West’in dönerin içinde soğan istemediğini de yazdı. Haberlerde, West’e öncelik verilmesi talebinde bulunulduğu fakat dönercilerin bu talebi reddederek “Herkes sırasını beklemeli” dediği de öğrenildi.

West’i tanıyanlar, ünlü şarkıcının yanına giderken, West’in fotoğraf çekilme taleplerini reddettiği ve sürekli sevgilisiyle konuştuğu ya da telefonuna baktığı da belirtildi. Grubun daha sonra Berlin’deki bir gece kulübüne gittiği öğrenildi.

Kanye West’e yetişkin içerik soruşturması