Kalben dans eleştirilerine yanıt verdi! “Tanımayanlar sağolsun”

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 12:33 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi 1:31 pm

Dans videosu nedeniyle eleştirilen Şarkıcı Kalben, “Beni tanıdığınıza, sizi tanıdığıma çok mutluyum. Tanımayanlar sağ olsun. Çok da bir şey diyemeyeceğim” dedi.

Bir konserinde dans ettiği videosunu sosyal medya hesabında paylaşan Şarkıcı Kalben, videoya gelen eleştirilere yanıt verdi. Sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan Kalben, “Sizi çok seviyorum ve gerçekten dans ederek linç edildiğim için gurur duyuyorum. Beni tanıdığınıza, sizi tanıdığıma çok mutluyum. Tanımayanlar sağ olsun. Çok da bir şey diyemeyeceğim. Tanıyanlarla çok mutluyum çünkü” dedi.

“MÜHİM ŞEYLERE ODAKLANABİLDİĞİMİZE ÇOK SEVİNİYORUM”

Kalben videoda şu ifadeleri kullandı:

“Sizi çok seviyorum ve gerçekten dans ederek linç edildiğim için gurur duyuyorum. Çok Mutluyum. İyi ki dans ettiğim için, eğlendiğim için bu memleketin kadınlardan beklediği şeyleri değil kendi hayatımda yapmak istediğim şeyleri yaptığım için linç ediliyorum. Buradan dünyada bastırıldığını, tahakküm altında olduğunu, herhangi bir şekilde şiddete uğradığını hisseden, yaşayan bütün dünya güzeli insanlara da sevgimi gönderiyorum. Çünkü neticesinde bu nefret kalmıyor arkadaşlar. Geride şarkılar kalıyor, geride dans kalıyor, geride fotoğraflar kalıyor, geride filmler kalıyor, geride şiirler kalıyor. O yüzden gerçekten mühim olan şeylere odaklanabildiğimize çok seviniyorum birlikte. Beni tanıdığınıza, sizi tanıdığıma çok mutluyum. Tanımayanlar sağ olsun. Çok da bir şey diyemeyeceğim. Tanıyanlarla çok mutluyum çünkü.”

Şarkıcı Kalben’in sahnedeki hareketleri gündem oldu