Kahvehane işletmecisi oğlunun tartıştığı müşterilere pompalı tüfekle saldırdı

Yayın tarihi: 12 Nisan 2023 Çarşamba 9:44 am - Güncelleme: 12 Nisan 2023 Çarşamba 9:48 am

Necati Y., Kahvehane İşletmecisi olan Oğlu Arda Y.’nin tartıştığı Müşteriler Rojhat Kaçmaz ve Mahsun Avağ’a pompalı tüfekle saldırdı. Kaçmaz hayatını kaybederken Avağ da yaralandı.

Balıkesir Edremit Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede saat 19.45 sıralarında babasının sahibi olduğu kahvehaneyi işleten Arda Y., müşterilerden Rojhat Kaçmaz ve arkadaşı Mahsun Avağ ile tartıştı. İddiaya göre kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmanın ardından Arda Y., durumu babası Necati Y.’ye bildirdi.

DHA’nın aktardığına göre Bunun üzerine Necati Y. yanına pompalı tüfek alarak otomobille kahvehaneye gitti. Pompalı tüfekle araçtan inen Necati Y., Rojhat Kaçmaz ve Mahsun Avağ’ya ardı ardına ateş etti. Çevredekilerin panik ve korku içerisinde kaçıştığı olay sırasında saçmaların isabet ettiği Rojhat Kaçmaz yere düştü, Mahsun Avağ ise kaçmaya çalıştı. Necati Y., daha sonra peşinden gittiği Mahsun Avağ’ya da ateş ederek yaraladı.

Yaşanan olay ise bir güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde teslim olan Arda Y. ve babası Necati Y., gözaltına alındı.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde ise yaralı olan Kaçmaz ve Avağ, ambulansla Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Kaçmaz hayatını kaybederken, saçmaların bacaklarına isabet ettiği Avağ tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Husumetli oldukları kişinin evine patlayıcı atıp pompalı tüfekle ateş ettiler