Kağıthane’de “trafiğe kapalı yol” kargaşası! Araçlar sürekli kaza yapıyor!

Yayın tarihi: 3 Şubat 2024 Cumartesi 3:35 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2024 Cumartesi 4:39 pm

Özel Haber: Hude Gürbüz

İstanbul Kağıthane’de mahalle halkı, 2021 yılında trafiğe kapatılmasına rağmen turnikenin ne zaman açılıp ne zaman kapatıldığının belli olmaması nedeniyle Aslangazi Caddesi’nde kazalar meydana gelmesi nedeniyle şikayetçi.

İstanbul Kağıthane ilçesi Talatpaşa Mahallesi Aslangazi Cadesi’nde akşam saatlerinde mahallede esnaf olan Cihan Korkmaz, Aslangazi Caddesi’nin girişinde bulunan trafik dubalarına çarptı. Kaza nedeniyle araçta maddi hasar oluştu.

Kazanın ardından TELE1’den Hude Gürbüz‘e konuşan Cihan Korkmaz, kendi yaşadığı kazanın ilk olmadığını söyledi.

Cihan Korkmaz, söz konusu caddenin trafiğe kapatıldığını fakat cadde girişine kurulan turnikelerin belirsiz saatlerde açılıp kapandığını söyledi. Korkmaz, kendisi geçiş yapmadan önce bir aracın açık olan turnike bölgesinden geçtiğini, kendisinin de turnikelerin açık olduğunu görünce caddeye girmeye çalıştığı sırada turnikelerin kapatılması nedeniyle kazanın gerçekleştiğini söyledi.

“KAĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ŞİKAYETÇİYİZ”

Kağıthane Belediyesi’nden şikayetçi olduğunu belirten Cihan Korkmaz şu ifadeleri kullandı:

“Kağıthane Belediyesi’nden şikayetçiyiz. Düzensiz bir yapılaşma var. Ulaşımda sıkıntı var. Aynı zamanda esnafız burada. Araca da kapalı burası. Turnike yapıyorlar ama araca açmıyorlar. Sabah 9.00 ile 11.00 arası açık sadece ama akşam kafalarına göre açıyorlar. Burada esnaf olduğumuz için işimizi de etkiledi bu. Her şeyimizi etkiledi yani. Lojistik olarak her şekilde burada yanlışlık var yani. Peyzaj çalışmasından tutun da teknik olarak burada yapılan güzergah yönlendirmesinde bile yanlışlık var. Bu da bunun ispatı zaten. Kafalarına göre açıp kapatıyorlar.”

Caddenin girişinde “30.09.2021 Tarih ve UKOME 2021/8-3 Sayılı Karara İstinaden Taşıt Trafiğine Kapalıdır” yazılı tabela bulunuyor.

Kuzey Marmara’da feci kaza! Otobüsle tır çarpıştı çok sayıda yaralı var

İstanbul Kağıthane’de mahale halkı, 2021 yılında trafiğe kapatılmasına rağmen turnikenin ne zaman açılıp ne zaman kapatıldığının belli olmaması nedeniyle Aslangazi Caddesi’nde kazalar meydana gelmesi nedeniyle şikayetçi.

Kaynak: TELE1