Kağıthane’de 5 katlı binanın çatı katında yangın

Yayın tarihi: 13 Haziran 2023 Salı 2:57 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2023 Salı 3:57 pm

Kağıthane’de 5 katlı binanın çatı katında yangın meydana geldi. Yangında mahsur kalanları çevredekiler kurtardı.

Kağıthane’de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında mahsur kalan 9 kişiyi polis ekipleri ve çevredekiler kurtardı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

POLİSLER VE ÇEVREDEKİLER 9 KİŞİYİ AŞAĞI İNDİRDİ

Yangın, Merkez Mahallesi Ayazma Caddesi’ndeki 5 katlı binanın çatı katında saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Çatı katında yaşlı, kadın ve çocukların mahsur kaldığı bilgisi üzerine olay yerine gelen polisler ve çevredekiler 9 kişiyi aşağı indirdi.

İstanbul Tıp Fakültesi’nde yangın çıktı

“SİYAH DUMANLARIN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM, KOŞARAK GELDİM”

Mahsur kalanların aşağıya inmesine yardım eden Enes Aydın “Ben karşı taraftaydım. Siyah dumanların çıktığını gördüm. Koşarak geldim. Polis vardı. Yanan binaya girerek 5 kişiyi dışarıya çıkardı. Bir yaşlı kadın vardı. Onu polis sırtında indirdi. Aşağıda motosiklet vardı. Yanıyordu. Onu da ben çıkarttım. Biz insanların aşağıya inmesine yardımcı olduk. Şuan hiç sıkıntı yok” dedi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle binanın çatı katında ve bir motosiklette de hasar oluştu.