Kadir İnanır’ın son durumu

Yayın tarihi: 21 Kasım 2021 Pazar 11:26 am - Güncelleme: 21 Kasım 2021 Pazar 11:27 am

20 Kasım tarihinde aniden fenalaşan usta sanatçı Kadir İnanır’ın, Muğla’dan ambulansla Denizli’ye getirilerek yoğun bakıma alındığı iddia edildi. Sevenlerini ve hayranlarını paniğe sokan bu haber sonrası Kadir İnanır’ın yeğeni Levent İnanır’dan açıklama geldi.

Apar topar hastaneye kaldırılan Kadir İnanır daha sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. İnanır’ın burada yoğun bakıma alındığı, beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı, duruma göre ameliyat edilebileceği öne sürüldü.

YEĞENİ LEVENT İNANIR AÇIKLAMA YAPTI

Basında Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla çıkan haberleri yalanlayan Levent İnanır, Kadir İnanır’ın hayati tehlikesi bulunmadığı gibi felç riski taşımadığını da söyledi. Levent İnanır, “Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş. Sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu.” dedi.

“TEDBİR AMAÇLI MÜŞAHADE ALTINDA”

Oyuncu Meltem Cumbul da Kadir İnanır ile ilgili paylaşım yaparak, “Kadir İnanır’ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı olarak doktorlar tarafından müşahede altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilendirmelere itibar edilmemesi kendisi ve ailesinin ricasıdır.” dedi.

“KENDİSİNİN DURUMU İYİ”

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alınan İnanır’ın durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Hastanenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz.”

Şubat 2012’de bel fıtığı ameliyatı olan İnanır, ardından akciğerlerinde görülen bir tümör nedeniyle bir operasyon daha geçirmişti.

Kadir İnanır yoğun bakımda!