Kadınların etek altı fotoğraflarını çeken okul müdürünün arşivi ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 10 Ocak 2023 Salı 9:59 am - Güncelleme: 10 Ocak 2023 Salı 10:03 am

Erzurum’dan İstanbul’a gelen Hakan K. adındaki okul müdürü kamusal alanlarda gizlice kadınların etek altı görüntülerini çekip arşivledi. 100’den fazla kadına ait vido ve fotoğraf arşivi olan Hakan K. tutuklandı.

Sabah’ın haberine göre; okul müdürü Hakan K. aralık ayında İstiklal Caddesi, Kadıköy gibi işlek yerleri gezdi. Hakan K. iddiaya göre; cep telefonuyla metro, park, sokak gibi kamusal alanlarda gördüğü kadınların etek altı fotoğraflarını çekti. Hakan J. çektiği görüntüleri telefonundaki özel bir klasöre arşivledi.

Hakan K.’nin arşivindeki sapık kod isimleri ise dehşete düşürdü. Çektiği kadınları hatırlamak kodlar belirleyen Hakan K., klasörlere “eteği g..üne sığmayan”, “leoparlı kadın”, “kod valizli”, “lila şortlu”, “mavili tatlı kız” gibi sapıkça isimler koydu.

Şüpheli., yine bir kadını görüntülediği sırada Hamza E. adındaki bir kişinin durumu fark etmesi ve tepki vermesi üzerine gözaltına alındı.

Suçunu itiraf eden Hakan K. Senelik izin alarak İstanbul’a geldim. Burada bulunduğum süreçte birçok kadının gizlice etek altı fotoğrafını çektim. Bugünse yakalandım” diyerek pişman olduğunu söyledi.

Okul müdürü Hakan K., “kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kullanma” suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kadınların etek altı görüntülerini çeken sapık komiser çıktı