Kadın yurttaş CHP’li vekile isyan etti! “400 gram peynir 60 lira olmuş”

Yayın tarihi: 6 Eylül 2022 Salı 5:53 pm - Güncelleme: 6 Eylül 2022 Salı 5:53 pm

CHP’li Yıldız’a dert yanan bir yurttaş, “400 gram peynir 60 lira olmuş. Ben iki tane çocuk okutuyorum, bir emekli maaşım var. Eşim 76 yaşında hala köpek gibi çalışıyor. Başımızdaki değişecek. Biz bunu istemiyoruz” sözleriyle AKP iktidarını eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki bir semt pazarını ziyaret etti. Üretici ve tüketicilerin sorunlarını dinleyen Yıldız, yurttaşlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını iletti.

“GİTSİN BAŞIMIZDAN KURTULALIM”

Yıldız’a dert yanan bir kadın üretici, “Yani güzel değil, iyi değil. Halimiz harap. Ben zaten istemiyorum, gitsin başımızdan kurtulalım. Herkesin yanında da diyorum. Bizi mahvetti, mazota zam her şeye zam. Sattığımızı yerine koyamıyoruz daha cepten gidiyor. Ben 65 yaşındayım hala çalışıyorum. Suriyelilere getirdi, biz onları besleyelim, bizim buradaki fakirler gitsin” ifadelerini kullandı.

Esnaf Akşener’e dert yandı! “İki sene içinde 300 bin liralık borca girdik”

“400 GRAM PEYNİR 60 LİRA”

Pazardan alışveriş yapan bir yurttaş ise “lanet olsun. Pazarcı nakliye parası veriyor, ekmek parası kazanacak, çocuğuna götürecek. Ne anladık biz bu hayattan, bittik biz ya. 20 dekar portakalı söktük, gidip bakabiliriz. Dikmeyeceğiz dedik, aç duracağız ama dikmeyeceğiz. Kurtarmıyor çünkü. Bu ne böyle ya? Aldıklarımız işte burada bak. 400 gram peynir 60 lira olmuş. Ben iki tane çocuk okutuyorum, bir emekli maaşım var. Eşim 76 yaşında hala köpek gibi çalışıyor. Başımızdaki değişecek. Biz bunu istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Yurttaş Başarır’a dert yandı: Bayat ekmek alabiliyorum, geçinemiyoruz!