Kadıköy’de Altay’a veda, Livakovic’e ‘merhaba’!

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 11:09 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 11:30 pm

Fenerbahçe‘nin son dönemde çok eleştirilen kalecisi Altay Bayındır’ın, Manchester United’a transferinin resmen açıklanması beklenirken file bekçisine Kadıköy’de veda edildi. Twente maçı öncesi orta sahaya gelen Bayındır tüm tribünleri selamladı. Stadyumda bu anlarda “Yolun açık olsun Altay” anonsu yapıldı. Daha sonra ise sahaya yeni kaleci Dominik Livakovic gelerek tribünlere ‘merhaba’ dedi.

Manchester United, Fenerbahçe’den Altay Bayındır’ın transferi için kararını 48 saat içinde verecek. İngiliz ekibi, salı günü Yunanistan’da sağlık kontrolünden geçirdiği milli kalecinin raporlarını değerlendiriyor.

Manchester United, raporlar temiz çıkar ve transfer için olumlu karar verirse Altay’ın 48 saat içinde İngiliz ekibine transferi sonuçlanabilir.

Manchester United, 25 yaşındaki için imza kararı vermesi durumunda sarı-lacivertlilere 6 milyon euro serbest kalma bedeli dışında FIFA Dayanışma Katkı Payı da ödeyecek ve rakam 7 milyon euro’yu bulacak.

Altay Bayındır, Twente karşılaşması öncesi sahanın ortasına geldi ve tüm tribünleri selamladı. Ülker Stadyumu’nda da bu anlarda “Fenerbahçe’nin evladı Altay Bayındır yolun açık olsun, kalplerimiz seninle” anonsu yapıldı.

Fenerbahçe Twente’ye gol olup yağdı

LIVAKOVIC DE SAHAYA GELDİ

Öte yandan Altay Bayındır’ın veda ettiği anların ardından Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı Dominik Livakovic de sahanın ortasına geldi ve tribünleri selamladı.

KARTAL’DAN VEDA AÇIKLAMASI

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal ise, “Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Altay Bayındır’a teşekkür ediyorum. Yeni bir serüvene başladı, ona canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Kartal, Livakovic’e dair ise şunları söyledi:

“Livakovic’le ilgili uzun zamandır başkanımız ve yönetim bu transfer için uğraşıyordu. İyi bir kaleci. Kendisiyle tanıştık. İnşallah birlikte önemli başarılara imza atarız”