Jürgen Klopp’tan Ozan Kabak açıklaması

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2021 Cumartesi 3:06 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2021 Cumartesi 3:07 pm

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, Ozan Kabak’ın takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili kararı ligdeki son maçın ardından vereceklerini söyledi.

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’un teknik direktörü Jürgen Klopp, Crystal Palace maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında milli futbolcu Ozan Kabak’ın performansından memnun olduğunu ancak henüz geleceğiyle ilgili net bir karar verilmediğini söyledi.

20 yaşındaki milli stoperin yaşına göre inanılmaz bir tecrübeye sahip olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, “Buraya geldiğinde uyum sağlamak için biraz zamana ihtiyacı olduğunu hepimiz görebiliyorduk. Sonra bizim için süper maçlar oynadı. Aslında içlerinden herhangi bir maçı seçmek istemiyorum. Ancak iki Leipzig maçında da kesinlikle inanılmazdı. Leipzig’in ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyorsunuz” dedi.

Alman ekibi Schalke 04’ten kiralanan ve satın alma opsiyonu bulunan Ozan Kabak’ın geleceği için karar zamanının yaklaştığını aktaran Klopp, “Gelecek hakkında her şeyi konuşacağız ve son maç gününden sonra karar vereceğiz. Açıkçası bunun için yeterince zaman var. Bu konuda söylenecek başka bir şey yok” ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN – Ozan Kabak’tan Liverpool açıklaması