JPMorgan’dan şoke eden 10 tahmin: Biden başkanlık yarışından çekilecek

Yayın tarihi: 8 Ocak 2024 Pazartesi 11:26 am - Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi 11:26 am

JPMorgan’ın üst düzey bir stratejisti 2024 yılı için bir dizi tahminde bulundu. Bu tahminlerden biri de ABD Başkanı Joe Biden‘ın seçimden çekileceği yönünde.

JPMorgan stratejisti Michael Cembalest 2024 yılında yaşanabilecek tahminleri paylaştı. DailyMail’de yer alan habere göre Cembalest Amerikan şehirlerinin sürekli elektrik kesintilerinden etkileneceğini ve sürücüsüz arabaların boykotlarla karşı karşıya kalacağını söylerken bu yıl yapılacak ABD başkanlık seçiminde de mevcut başkan Joe Biden’ın sağlık problemleri ndeniyle çekileceği yönünde.

Cembalest, Başkan’ın meşaleyi Demokratik Ulusal Komite tarafından atanan bir başkasına devretmeden önce, yarıştan çekilmesinden sonra sağlık problemlerini gerekçe göstereceğini söyledi.

Yapılan anketlerde insanların ekonomi konusunda Biden’a güvenmediğini aktaran Cembalest  ‘Biden, göreve başlamasından bu yana eksi yüzde 10 istihdam yarattı. Bu bir başkan için düşük bir oran ancak bu rakam onun göreve başlamasının sonrasında pandeminin başlamasının da etkisi var.” ifadelerini kullandı.

BAŞKA NELER YAŞANACAĞI TAHMİN EDİLİYOR?

JPMorgan stratejisti Michael Cembalest ABD’deki şehirlerde sürekli elektrik kesintileri yaşanacağını, soğukların daha da artacağını, sürücüsüz arabalara insanların tepki göstereceğini ayrıca Kovid aşılarının ağızdan alınır bir hale geleceğini söyledi.

Biden’dan İsrail’e tam destek! “Eşi görülmemiş bir fon isteyeceğiz”

Kaynak: TELE1