Johnny Depp boşanma nedenini açıkladı: Yatakta bulduğum şey…

Yayın tarihi: 9 Temmuz 2020 Perşembe 1:55 pm - Güncelleme: 9 Temmuz 2020 Perşembe 5:31 pm

Johnny Depp eski eşi model ve oyuncu Amber Heard’dan boşanma kararını aktrisin yatağa dışkılamasının ardından aldığını söyledi. Eski eşi Amber Heard olayı “yalnızca bir şakaydı” diye nitelendirmişti.

Aktörün açıklaması, The Sun tabloid gazetesini yayımlayan News Group Newspapers’a açtığı davanın dün gerçekleşen duruşmasında geldi.

İFTİRA DAVASI AÇMIŞTI

57 yaşındaki Depp, eski eşi Heard’a şiddet uyguladığını ileri süren bir haberden dolayı The Sun’a iftira davası açmıştı.

Oyuncu Londra’daki Yüksek Mahkeme’de görülen duruşmada söz konusu iddiaları “hastalıklı ve tamamen yalan” diye niteledi.

Depp’in duruşmadaki en sansasyonel ifadelerinden biri de yatakta bulduğu dışkının ardından aktristen boşanmaya karar verdiği yönündeki iddiası oldu.

‘YALNIZCA BİR ŞAKA’

Aktörün yazılı açıklamasında, olaydan Heard’ın ya da arkadaşlarının sorumlu olduğu ifade edildi. Açıklamaya göre Heard’ın olayı “yalnızca bir şaka” diye nitelemesi, evliliklerindeki bardağı taşıran son damlaydı.

Heard, emlak müdürümüz Kevin Murphy’e yatağa dışkılamanın ‘zararsız bir şaka’ olduğunu söyledi. Böylece olaydaki sorumluluğunu itiraf etti. Ama öncesinde köpeğimizi suçlamaya kalkmıştı.

Son dönemde Karayip Korsanları’ndaki rolünü devam ettirip ettirmeyeceği konuşulan Depp, mahkemedeki tanıklığı esnasında aile hayatındaki tutumunu da anlattı.

13 YAŞINDAKİ KIZINA ESRAR İÇİRMİŞ: GÜVENLİ EBEVEYNLİK

Johnny Depp, kızı Lily-Rose’a 13 yaşındayken marihuana verdiğini açıkladı ve bunun “sorumlu ebeveynlik” olduğunu öne sürdü.

Şu an 21 yaşında olan Lily-Rose’a henüz reşit değilken marihuana verdiğini söyleyen aktör, kızının ergenlik yıllarında bu maddeyle “güvenli biçimde” tanışmasını istediğini ifade etti.

Aktör, o yaşlarda insanların okul partilerine gittiğini ve onlara “içecek bir şeyler vermek isteyen” kişilerle tanıştığını söyledi.

Kızına hazır olduğunda kendisine başvurmasını söylediğini ifade eden Depp, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kızıma şöyle dedim: ‘Dinle canım, eğer bir partiye gidersen ve biri sana esrar verirse onu bir diğerine ilet. Lütfen tanımadığın kişilerle böyle bir şey deneme.

Depp ve Heard’ın son dönemde mahkemeye taşınan husumetine geçen ay Elon Musk da dahil olmuştu.

Ünlü aktör; Musk, Heard ve İngiliz model Cara Delevingne’in üçlü ilişki yaşadığını iddia etmiş, teknoloji milyarderi ise bu iddiaları yalanlamıştı.

Heard’la herhangi bir aşk üçgeni içinde bulunmadığını söyleyen Musk, şunları söylemişti:

Ayrıca Amber ile birlikte boşanma davası açıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladığımızı tekrar söylemek istiyorum. Evlilikleri sırasında Amber’in çevresinde bile bulunduğumu sanmıyorum.

(Independent Türkçe)

15 Temmuz Derneği Başkanı’ndan Sabah gazetesinin haberine tepki: Ayıptır!

TMMOB: Gerekli risk kontrol tedbirlerinin uygulanmaması sonucu