Jared Leto Justice League filmine katılıyor

Yayın tarihi: 26 Ekim 2020 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 23 Ekim 2020 Cuma 5:51 pm

Justice League SC film kadrosuna bir isim daha katıldı. Jared Leto Joker rolüyle Justice League Snyder Cut’da yer alacak.

DC sinematik evreninde dönüm noktası olması beklenen filmlerden biri olan Justice League büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu hayal kırıklığının temel nedeni ise Warner Bros.’un Justice League konusunda aceleci davranmasıydı. Warner Bros. Marvel gibi bir sinematik evren yaratmak istedi. Fakat solo filmleri es geçip direkt olarak Justice League’e yoğunlaşınca işler sarpa sardı.

Justice League’in beklentilerin geride kalmasının bir diğer nedeni ise Zack Snyder’in filmin yapım sürecinde projeden ayrılmasıydı. Dürüst olmak gerekirse bunu kimse beklemiyordu. Snyder’in projeden ayrılmasıyla birlikte filmin hem süresi, hem de içeriği değişti.

Jared Leto Justice League filmine katılıyor

Warner Bros. Seans sayısını arttırmak için filmin süresini 2 saat ile kısıtlama kararı almıştı. Bu karar film için büyük bir sıkıntı olmuştu. Zira fragmanlarda bile gördüğümüz pek çok sahne filmden atılmıştı. Bu durum Snyder’in içine sinmemiş olacak ki kendisi Snyder Cut tadında bir versiyon hazırlama kararı aldı.

Justice League Snyder Cut ismiyle HBO’da yayınlanacak olan film tam 4 saat uzunluğunda olacak. HBO filmi 4 parça halinde aynı bir dizi gibi yayınlayacak.

Son açıklanan bilgilere göre filmin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Justice League Snyder Cut versiyonunda daha önce Joker rolüyle karşımıza çıkan Jared Leto’nun da olacağı kesinleşti. Film şimdiden pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor.

Razer Chroma ailesi genişlemeye devam ediyor