Jada Pinkett Smith’ten ‘Kutsal Tokat’ sözleri! “Sandalyesine döndüğünde bunun bir skeç olmadığını fark ettim”

Yayın tarihi: 11 Aralık 2023 Pazartesi 4:50 pm - Güncelleme: 11 Aralık 2023 Pazartesi 4:50 pm

ABD’li aktris Jada Pinkett Smith eşi Will Smith‘in 94. Oscar Ödül Töreni’nde Chris Rock’a attığı tokata dair şaşırtan bir açıklamada bulundu. Smith söz konusu tokata “kutsal tokat” demeye başladığını söyledi.

55 yaşındaki ABD’li aktör Will Smith, geçtiğimiz yıl Akademi Ödülleri’nde (Oscar) sunucu Chris Rock’ın, eşi Jada Pinkett-Smith’e yaptığı şakaya kızmış ve sahneye çıkıp ünlü sunucuyu tokatlamıştı.

Skandal yaratan bu olayın ardından Smith, kamuoyunda ciddi bir baskıya maruz kalarak Akademi’den istifa etmiş ve Oscar törenlerinden uzaklaştırılmıştı.

Ancak Daily Mail’in You Dergisi’ne verdiği yeni röportajda konuşan 52 yaşındaki eşi Jada Pinkett Smith, tokat davranışının eşini “asla terk etmeyeceğini” anlamasına yardımcı olduğunu söyledi.

“ARTIK BUNA ‘KUTSAL TOKAT’ DİYORUM”

“O yıl Oscar’lara neredeyse katılamıyordum bile, ancak katıldığıma sevindim. Artık buna ‘kutsal tokat’ diyorum çünkü sonrasında pek çok olumlu şey geldi” diyerek evliliklerini etkilediğini söyledi.

Daha önce son yedi yıldır ayrı olduklarını açıklayan Pinkett Smith, “Vantilatöre çarptığınız o an gerçekte nerede olduğunuzu gördüğünüz andır. Will’in yanından ayrılıp ayrılamayacağımı anlamaya çalıştığım bunca yıldan sonra, onu asla terk etmeyeceğimi anlamam için o tokattan faydalanmam gerekti. Bu olmasaydı ilişkimizin nerede olacağını kim bilebilir?” dedi.

“SANDALYESİNE DÖNDÜĞÜNDE BUNUN BİR ‘SKEÇ’ OLMADIĞINI FARKETTİM”

Ünlü oyuncu, başlangıçta Akademi Ödülleri’ndeki skandal anın “bir skeç” olduğunu düşündüğünü paylaştı.

Pinkett Smith, “Olayı canlı olarak izleyen birçok insan gibi ben de ilk başta bunun gerçek olduğuna inanamadım. Will’in ona vurmasına imkan yok diye düşündüm. Sandalyesine geri döndüğünde bunun bir skeç olmadığını fark ettim. Onun yanında olacağım ama aynı zamanda bunu kendisinin çözmesine de izin vereceğim” diye ekledi.

Will Smith, tokat attığı Chris Rock’tan özür diledi

Kaynak: TELE1