Will Smith, tokat attığı Chris Rock’tan özür diledi

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2022 Cumartesi 4:39 pm - Güncelleme: 30 Temmuz 2022 Cumartesi 4:55 pm

Will Smith, Oscar Ödülleri töreninde attığı tokat için komedyen Chris Rock’tan özür diledi.

Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Smith, Oscar Ödül Töreni’nde tokat attığı  Chris Rock’tan ve komedyeninin ailesinden özür diledi. Smith aynı zamanda tokadın ardından törende yaşananları ve yaptığı konuşmayı çok net hatırlamadığını, hafızasının bulanık olduğunu söyledi. Bu davranışının o gün ödül alan ya da aday olan sanatçıların da önüne geçtiğini belirten Smith, törende aday olan herkesten de özür diledi. Smith, “Chris, senden özür diliyorum. Davranışım kabul edilebilir değil. Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım” dedi.

Will Smith’e Oscar tokatı! 10 yıl boyunca katılamayacak

NE OLMUŞTU?
Will Smith, Oscar ödül töreninde, eşi Jada Pinkett Smith hakkında şaka yapan Rock’a tokat atmıştı. Başta parodi sanılan olayın ardından Smith’in, “Eşimin adını lanet ağzına alma” diye bağırmasıyla ortam gerildi. Daha sonra Smith’in en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazandığı açıklandı. Smith ödülünü alırken yaptığı konuşmada gözyaşları içinde olaydan dolayı özür diledi.

Smith, Mart ayından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da yaşananlardan ötürü özür dilemişti. Akademi, Smith’in 10 yıl boyunca etkinliklerine katılmasını yasakladı.