Jack Sparrow karakterini bitiriyorlar

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2020 Perşembe 9:16 am - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 Perşembe 10:59 am

Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) Hollywood’un en uzun soluklu ve en çok kâr getiren film serileri arasında yer alıyor. Disney’in bu renkli serisi, yıllardır Johnny Depp ile yol alıyordu. Depp’in canlandırdığı Jack Sparrow karakteri, büyük ihtimalle yeni filmde, yani Karayip Korsanları 6’da olmayacak.

Jack Sparrow efsanesini bitiriyorlar.  Bu gerçekten üzücü bir haber. Yeni filmin başrolü için ise bir “kadın kaptan” karakteri düşünülüyor.

Jack Sparrow

 

Movieweb’te yer verilen bilgilere göre Disney, yeni filmde başrol için Guardians of the Galaxy ve Jumanji: The Next Level gibi filmlerde rol almış Karen Gillan’ı düşünüyor. Johnny Depp’in bu yeni filmde olmayacağı ve böylece Disney’in 90 milyon dolarlık bir tasarruf edeceği de gelen bilgiler arasında.

Walt Disney Studios Motion Picture Production Başkanı Sean Bailey, 2018’de yaptığı bir açıklamada, Karayip Korsanları serisine yeni bir heyecan ve dikkat çekici yeni detaylar eklemek istediklerini dile getirmiş ve Depp’e yeşil ışık yakmamıştı.

Öte yandan, Jack Sparrow hayranlarının internet üzerinden imza kampanyası başlattıklarını ve 33 binin üzerinde imza topladıklarını belirtelim.

Huawei MateBook D 14, tasarımı ve kullanışlılığıyla dikkat çekiyor