İYİ Parti’de Üçok ve Güner’in yerine atamalar yapıldı

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 5:02 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 5:03 pm

İstifalar ve görevden almaların devam ettiği İYİ Parti‘de, Başkanlık Divanı’nda değişiklikler yapıldı. Yeni atamalar açıklandı.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partinin Başkanlık Divanı’nda bazı değişiklikler yapıldığı açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Zorlu, görevden alınan Ahmet Zeki Üçok ile istifa eden Ece Güner’in yerine atamalar yapıldığını kaydetti.

Zorlu’nun açıklaması şöyle:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdirleri doğrultusunda Partimiz Başkanlık Divanı’nda bazı değişikler gerçekleştirilmiştir. Buna göre daha önce ayrı yürütülen Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıkları birleştirilerek Sayın Ahmet Zeki Üçok’un yerine Afyon Milletvekilimiz Sayın Hakan Şeref Olgun, Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ece Güner’in yerine de Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı Hamşioğlu getirilmiştir. Ayrıca Mali İşler Başkanlığı görevini vekâletten yürütmekte olan Sayın Sedat Aksakallı da aynı görevi asaletin yürütecektir. Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diler; partimizin hedefine emin adımlarla ilerleme kararlılığını bir kez daha vurgulamak isteriz. Saygılarımızla.”

İYİ Parti’de ‘İstanbul’ depremi! Akşener’in yardımcısı Ece Güner istifa etti

İYİ Parti’de sular durulmuyor! Ahmet Zeki Üçok da görevden alındı

Kaynak: TELE1