İYİ Parti: Onlar parti binamıza sıkılan, Sinan Ateş’i vuran, kadınlarımıza atılan kurşunlardır

Yayın tarihi: 5 Nisan 2023 Çarşamba 10:40 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2023 Çarşamba 10:40 pm

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün TBMM’de İYİ Parti Grup Toplantısında gösterdiği mermi kovanlarına ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu. Zorlu, “O mermi kovanlarının temsil ettiği gerçekler ülkenin getirildiği hazin tablonun işaret fişeğidir” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün TBMM’de İYİ Parti Grup Toplantısında, mermi kovanlarını göstermesi ve yere fırlatması ile ilgili açıklama yaptı.

Zorlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarında, “O mermi kovanlarının temsil ettiği gerçekler ülkenin getirildiği hazin tablonun işaret fişeğidir. Öyle ki, o kovanlar 30 Mart günü parti binamıza sıkılan ve üzeri yalanlarla örtülen mermilerdir. Tabi ki Ankara’nın göbeğinde katledilen Sinan Ateş’i vuran hain kurşunlardır. Dahası, Özgecan’lar, Şule’ler, Ceren’ler ve şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden kadınlarımıza atılan kurşunlardır” ifadelerine yer verdi.

Zorlu, Twitter hesabında şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bugün TBMM Grup konuşmasında Sayın Genel Başkanımızın temsilen gösterdiği kovanlar üzerinden panikleyen siyasi iktidar, suçunu bastırmak ve ülkedeki ekonomik yangını gölgelemek için yine çarpıtma ve mağdur çıkarma seansına başvurmuştur. Oysa her şey milletimizin gözleri önündedir.

Meral Akşener kürsüden mermi fırlattı! “Tüm bunlara göğüs gereceksiniz”

“SİNAN ATEŞ’İ VURAN HAİN KURŞUNLARDIR”

Aslında o mermi kovanlarının temsil ettiği gerçekler ülkenin getirildiği hazin tablonun işaret fişeğidir. Öyle ki, o kovanlar 30 Mart günü parti binamıza sıkılan ve üzeri yalanlarla örtülen mermilerdir. Tabi ki Ankara’nın göbeğinde katledilen Sinan Ateş’i vuran hain kurşunlardır.

Kılıçdaroğlu ‘yol arkadaşım’ diyerek Akşener’in kurşun gösterdiği konuşmasını paylaştı

“ŞİDDETE MARUZ KALARAK HAYATINI KAYBEDEN KADINLARIMIZA ATILAN KURŞUNLARDIR”

Dahası, Özgecan’lar, Şule’ler, Ceren’ler…Ve şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden kadınlarımıza atılan kurşunlardır. Ya vaktiyle göz yumduğunuz hendekler, sözde mahkemeler ve o karanlık günlerle şehadete varan evlatlarımız. İşte canlarımıza kıyan kahpe kurşunlardır o kovanlar.

Meral Akşener Sinan Ateş’in eşiyle bir araya geldi

“AYRIŞTIRDIĞINIZ MİLLETİ BİRLEŞTİRMEK TEMEL ÜLKÜMÜZDÜR”

Hal böyleyken gerçekleri örtbas etmek için terör örgütünün hezeyanlarından dem vurmak bir çaresizliğin ifadesidir! İYİ Parti var oldukça nerede olursa olsun terörün kökünü kazımak boynumuzun borcu, ayrıştırdığınız milleti birleştirmek ise temel ülkümüzdür”