İtirafı sosyal medyada gündem oldu: Patronum zam yapmadığı için eşini baştan çıkardım

Yayın tarihi: 28 Şubat 2024 Çarşamba 1:25 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2024 Çarşamba 1:25 pm

Esra Ezmeci’nin sunduğu programda Oktay isimli konuk izleyenleri şaşırtan bir itiraf yaptı. Maaşına zam yapmadığı gerekçesiyle patronunun eşiyle ilişki yaşadığını itiraf eden Oktay, “Patronumun yapmadığı tüm zammı eşinden karşılıyordum.” dedi.

Psikolog ve yazar Esra Ezmeci’nin sunduğu ‘Yeni Baştan’ programının itiraf bölümünde dikkat çeken bir itiraf geldi. Programa konuk olan 30 yaşındaki Oktay isimli kişinin itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Oktay isimli konuk itirafında, “Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de ona karşı bir tepki olarak bundan bu paramı almam lazım dedim ve şu şekilde bir yolla ilerledim. Eşini baştan çıkarma girişiminde bulundum” dedi.

‘EŞİNİ BAŞTAN ÇIKARARAK ONA DERS VERMEK İSTEDİM’

Özel bir giyim mağazasında kasiyerlik yapan Oktay, “Bir iki ay çalıştıktan sonra zam istemeye başladım. O da yapmayınca bu benim zoruma gitti. Zam yapacağını söyleyip yapmayınca ben de hırs yaptım. Eşini baştan çıkararak ona ders vermek istedim” ifadelerini kullandı.

‘PATRONUMUN YAPMADIĞI BÜTÜN ZAMMI EŞİNDEN KARŞILIYORDUM’

4-5 ay boyunca patronunun eşiyle flört ettiğini söyleyen Oktay, “Patronumun yapmadığı tüm zammı eşinden karşılıyordum. Bütün hesapları o ödüyordu. Bütün ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Sıkıntı çektiğim zamanlarda da nakit yardımlarda da bulunuyordu. Son olarak eşinden boşanmak istediğini söyleyince boşanmasını istemedim” diye konuştu.

Oktay, artık bu durumdan sıkıldığını söyleyerek “Peşimi bırakmayınca işten ayrıldım” dedi.

Özhaseki de itiraf etti! İliç’te işçiler göz göre göre ölüme gönderilmiş

Kaynak: TELE1