İtalya’dan Gedson Fernandes’e kanca

Yayın tarihi: 30 Mart 2023 Perşembe 2:17 pm - Güncelleme: 30 Mart 2023 Perşembe 2:21 pm

İtalya Serie A’nın köklü ekiplerinden Lazio, Beşiktaş’ın 24 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes‘i sezon sonu transfer listesine eklediği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de 3.’lük koltuğunda oturan Beşiktaş’ta, geçtiğimiz sezonun ortasında transfer edilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’e İtalya’dan dev bir talip çıktı.

LİSTEYE EKLENDİ

Sportİtalia’nın bildirdiği habere tecrübeli teknik direktör Maurizio Sarri’nin çalıştırdığı Lazio sezon sonu için Beşiktaşlı Gedson Fernandes’i transfer listesine aldı. Listedeki diğer isimler Napoli forması giyen Piotr Zielinski ve Fronsione’de oynayan Daniel Boloca olarak öne çıkıyor.

YÜZDE 50’SİNE 6 MİLYON EURO

Beşiktaş geçtiğimiz sezonun devre arasında Gedson Fernandes’in haklarının yüzde 50’sini 6 milyon Euro karşılığında Portekiz devi Benfica’dan almıştı. Siyah-Beyazlılar’ın oyuncunun satışından elde ettiği gelirin yarısı Benfica’ya gidecek.

TAKIMIN KİLİT İSMİ OLDU

Sezon başında takıma katılan Gedson Fernandes bu sezon Beşiktaş forması ile; Süper Lig’de 24, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maça çıktı ve 5 defa takım arkadaşlarına gol pasını yollayan isim oldu.

Beşiktaş’ta Fernandes ile Cenk’in durumu netleşti