İtalya sosyetesinde şoke eden nişan! Davetlilerin önünde kendisiyle aldattığı erkeklerin isimlerini saydı

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2023 Salı 10:33 am - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 Salı 10:33 am

İtalyan sosyetesinin önde gelen isimlerinden Massimo Segre bir süredir ilişki yaşadığı Cristina Seymandi ile nişanlanma kararı aldı. Segre nişana gelen tüm davetlilerin önünde Seymandi’nin onu nasıl aldattığını ve ilişki yaşadığı erkeklerin isimlerini sayarak salondan ayrıldı. Yaşanan olay İtalya’da şok etkisi yarattı.

Massimo Segre ve Cristina Seymandi 3 yıllık ilişkilerinde bir kaç defa evlilik kararı almışlardı. Koronavirüs salgını nedeniyle daha önceki evlilik merasimini askıya alan çift nişan yapma kararı verdi. Torino’da lüks bir villada yapılan davete 150 kişi geldi.

Ancak işler Cristina Seymandi’nin planlandığı gibi gitmedi. Dar beyaz elbisesiyle göz kamaştıran Seymandi, müstakbel kocası tarafından arkadaşlarının ve ailesinin önünde sadakatsizlikle suçlandı ve Massimo Segre Seymandi’nin sözde sevgililerinin bir listesini herkese ifşa etti.

Canlı yayında şoke eden olay: “Kocam sevgilisinin adını sayıklıyor…”

ESKİ SEVGİLİSİNE DAVA AÇACAK

Konuşma biter bitmez ışıklar kapanında Segre sahneden indi. Davetliler ne yapacaklarını bilemeyerek kalakalırken, olayın sosyal medyada yayılmasından sonra Seymandi eleştiri yağmuruna tutuldu. Fakat İtalyan medyasına konuşan Seymandi, eski partneri hakkında suç duyurusunda bulunacağını ve imajını zedeleme suçlamasını yönelteceğini söyledi. Seymandi’nin avukatı müvekkilinin travma yaşadığını iddia etti.