İşte Fenerbahçe’nin Cengiz Ünder için verdiği teklif

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 1:37 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 1:37 pm

Wilfried Zaha’yı Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe milli futbolcu Cengiz Ünder’in kapısını çaldı. Ali Koç yönetiminin kesin olarak bitirmek istediği transfer için de teklif ettikleri bonservis bedeli ortaya çıktı.

Fanatik’te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Marsilya ile anlaşma sağlaması halinde Cengiz Ünder’le 4 yıllık sözleşmeye imza atmayı planlıyor.

CENGİZ ÜNDER İÇİN İLK TEKLİF 10 MİLYON EURO

Bu oyuncuların başında Cengiz Ünder geliyor. Yönetim, Milli yıldızın transferini, 8+3 kuralında İsmail Kartal’ın yerli rotasyonunda elini güçlendirmek için çok istiyor. Sarı-Lacivertliler, pazarlıklara başlamak için de vakit kaybetmedi. Marsilya’ya ilk teklif 10 milyon Euro ile yapıldı.

DÖNMEYE SICAK BAKMIYOR

Diğer yandan Cengiz’le de ilk temas kuruldu. 26 yaşındaki oyuncu aslında kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. Türkiye’ye dönmeye sıcak bakmıyor. Ancak Dzeko ve Bartuğ transferlerinde Fenerbahçe’ye yardımcı olan ve Cengiz’in de menajerliğini yapan FutureBall şirketi, yıldız futbolcuyu ikna etmeye yakın görünüyor.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Marsilya, sağ kanada son olarak Watford’dan Ismaila Sarr’ı transfer etti. Senegalli oyuncu için 13 milyon Euro harcayan Fransız ekibi, Cengiz’in satışına sıcak bakıyor. Mavi-Beyazlılar’ın, Milli yıldız için kapıyı 13 milyon Euro’dan açtığı ancak bu rakamı aşağı çekmelerinin uzun sürmeyeceği öne sürüldü. Fenerbahçe, Marsilya ile anlaşma sağlaması halinde Cengiz Ünder’le 4 yıllık sözleşmeye imza atmayı planlıyor.