İşte Beşiktaş’ta kadro dışı kararının perde arkası! Son hareket bardağı taşırdı

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:59 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:59 pm

Beşiktaş‘ta 5 oyuncunun kadro dışı kalmasında bardağı taşıran olayın ne olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta takım içinde taraflaşma yaptıkları iddia edilen futbolculardan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada “Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana’nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Taraflaşma iddiaları sonrası Beşiktaş’ta büyük neşter! Beş oyuncu kadro dışı bırakıldı

FENERBAHÇE MAÇI SONRASI BARDAĞI TAŞIRAN OLAY

Herkes kadro dışı bırakılma olayının performans düşüklüğü olduğunu düşünürken derbi sonrası yaşanan bir olay basına yansıdı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçını tribünden izleyen Rosier, 3-1 kaybedilen maçın ardından soyunma odasına indi ve Aboubakar ile adeta kahkaha atarak, güle oynaya muhabbet etti. Bu durum; diğer oyuncular, teknik heyet ve idareciler üzerinde büyük rahatsızlık yarattı. Yönetim de iki futbolcunun yanı sıra diğer üç isim için süresiz kadro dışı kararı aldı.

FARKLI SAATTE AYRI İDMAN

5 oyuncunun, takımdan farklı bir saatte, ayrı sahada antrenman yapacağı ve diğer futbolcularla yan yana getirilmeyeceği kaydedildi.

Kadro dışı kalan Bailly’nin menajerinden flaş açıklama

 

 

Kaynak: TELE1