İstanbul’daki bir binada patlama: 10 kişi yaralandı

Yayın tarihi: 16 Kasım 2022 Çarşamba 9:39 pm - Güncelleme: 16 Kasım 2022 Çarşamba 11:05 pm

İstanbul Fatih’teki bir binada doğal gaz sızıntısı nedeniyle patlama yaşandı. Patlama sırasında binanın içinde ve çevresinde bulunduğu öğrenilen 10 kişi yaralandı.

İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Seyyid Ömer Mahallesi’ndeki bir binada doğal gaz kutusundaki sızıntı nedeniyle patlama meydana geldi. Patlama sırasında binanın içinde ve çevresinde bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre; patlama, İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Seyyid Ömer Mahallesi’ndeki bir binada meydana geldi. Doğal gaz altyapı çalışması sırasında bir binanın doğal gaz kutusunda patlama oldu. Patlamanın ardından çıkan yangında alevler, binanın giriş ve birinci katına yükseldi. Olayda, işçiler ve o sırada sokaktan geçen vatandaşlar olmak üzere 10 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Binada büyük çapta hasar oluştu.

Diyarbakır’da alüminyum fabrikasında patlama! 1 ölü 3 yaralı