İstanbul’daki 23 Nisan kutlamasında bıçaklı provokasyon!

Yayın tarihi: 23 Nisan 2023 Pazar 8:07 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 2:23 am

İstanbul’un Maltepe ilçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde, korku dolu anlar yaşandı. Sahneye çıkan bıçaklı bir saldırgan zabıta ve polis ekiplerinin üzerine elindeki bıçağı savurarak, çocuklara dehşeti yaşattı.

İstanbul’un Maltepe ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için düzenlenen organizasyonda bıçaklı provokasyon yaşandı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde belediyenin düzenlediği etkinlikte, bir saldırgan çocuklara ve ailelerine korku dolu anlar yaşattı.

ELİNDE BIÇAKLA SAHNEYE ÇIKTI

Elinde bıçak bulunan bir kişi, program için kurulan sahneye çıktı. Zabıta görevlileri şüphelinin inmesini ve elindeki bıçağı bırakmasını istedi. Fakat elinde bıçak bulunan saldırgan sahneden atlayarak zabıta görevlisine saldırdı. Şüpheli, elindeki bıçağı zabıtaya savururken, görevli geri çekilmesi sayesinde yaralanmaktan kurtuldu.

ÇOCUKLAR VAR DİYE SİLAH KULLANAMADI

Programa katılan kadın ve çocukların çığlıkları arasında yaşanan olayda, polisler durumu fark ederek müdahale etti.

Polis ekipleri, çevredeki çocuklar sebebiyle silah kullanamadı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri plastik sandalyeleri kalkan yaparak şüpheliyi gözaltına aldı.

15 SUÇ KAYDI

Yakalanan Emre B. (28) isimli şüphelinin Maltepe Cezaevinden kısa süre önce tahliye olduğu öğrenildi. İşsiz olan şüphelinin, yaralama, gasp, hırsızlık gibi suçlardan 15 kaydı olduğu belirtildi. Yakalanan şüpheli emniyete götürüldü.

Kılıçdaroğlu’na provokasyonun altından AKP ve MHP’ye yakın isim çıktı