İstanbul’da türkü bara silahlı saldırı! 1 ölü 1’i ağır 3 yaralı

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 12:07 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 12:07 pm

İstanbul’da bulunan bir türkü bara düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri sahibi hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde bulunan bir türkü bara gece saat 03.00 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Buğdat K. ile 3 kişi iddiya göre türkü barda defalarca ateş etti. Açılan ateşte türkü barın sahibi Hüseyin Taş, Celal Tekgöz, Ayhan Küçükdal ve Burhan Küçükdal yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçtı.

İş yeri sahibi Hüseyin Taş (53) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Celal Tekgöz’ün durumunun ağır olduğu öğrenildi. İddiaya göre saldırı, türkü barın sahibiyle yan tarafta bulunan iş yeri sahipleri arasında, aynı gece yaşanan tartışmadan sonra meydana geldi.

SALDIRGANLARDAN 3’Ü YAKALANDI

Kaçan saldırganlardan Buğdat K. ile Mehmet K., Fevzi Çakmak Caddesi’nde bekçiler tarafından durdurulmak istendi. Ateş açan Buğdat K. bekçiler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, saldırgan Mehmet K. ise kayıplara karıştı. Saldırının ardından türkü barın yanındaki iş yerinde gizlendiği iddia edilen Mahir K. ve Sema K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına altına alındı. Kaçan bir kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. (DHA)

Eyüpsultan’da restorana silahlı saldırı! 2’si ağır 5 yaralı

Kaynak: DHA