İstanbul’da esrarengiz cinayet! Araç içindeyken vuruldular

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 12:27 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 12:35 pm

İstanbul’un Avcılar ilçesinde gece saatlerinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayan 2 gençten biri hayatını kaybetti. Öte yandan otomobilin içinde ıslak mendil paketlerine saklanmış uyuşturucu madde bulundu.

Olay, İstanbul’un Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi’nde gece saat 03.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde otomobil içindeki Mehmet Koç (21) ve Ahmet H. (20) araçta otururken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Mehmet Koç ve Ahmet H. Ağır yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine gelen ambulans ekipleri 2 yaralıyı hastaneye kaldırdı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden silahla yaralanan Mehmet Koç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

OTOSTOP İDDİASI

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme yapan Avcılar Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaralı Ahmet H.’yı tedavisinin ardından sorguladı. Ahmet H. 2 kişinin yolda otostop için kendilerini durdurduklarını ve araç içinde tartışma çıkardıktan sonra 2 şahsın silahla kendilerine saldırdıklarını iddia etti. Polis, kaçan şüphelileri aramaya başladı.

ISLAK MENDİL PAKETİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Araç çevrede olay yeri inceleme ekiplerince de çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde araçta mermi izleri tespit edildi. Öte yandan araç dışında ıslak mendil paketleri de dikkat çekti. Paketlerin içinde uyuşturucu madde bulundu.

Olayı duyan çevre sakinlerinden Hamdi Değerli ise “ Sabaha karşı 4 sıralarında bir araç geliyor. Daha sonra silah sesleri duyulunca güvenlikler geliyor buraya. Yaralılar varmış araç içinde daha sonra polis ekipleri araç içinde uyuşturucu olduğunu söyledi. Islak mendil paketleri içinde olduğu söylenmiş. Şahıslardan birisi çok ağır yaralıymış kalp masajı yapılmış burada. Muhtemelen onun durumu kötüdür. Ben görmedim ama bu şekilde duydum ben” dedi.

istanbul, avcılar, cinayet, haber, silahlı saldırı

Kadın cinayetleri artıyor! Muğla’da sokakta, Avcılar’da çocuğunun önünde öldürüldü

Kaynak: İHA