İstanbul’da şafak operasyonu! Polis havaya ateş açtı
5 Temmuz 2022 Salı
İstanbul’da sabah saatlerinde düzenlenen operasyon sırasında hareketli anlar yaşandı. Polisi gören şüpheli arka kapıdan kaçarken, sokak aralarında bir süre kovalandı. Takip sırasında uyarı ateşi açan polis, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde daha önceden belirlenen adreslere sabaha karşı operasyon düzenledi. Sultangazi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 6 katlı binanın bodrum katındaki daireye yapılan baskında ise hareketli dakikalar yaşandı.
Dairenin kapısını koçbaşı ile kırarak girmeye çalışan özel harekat polisini gören şüpheli, bu sırada arka kapıdan kaçtı.
HAYAVA ATEŞ AÇILDI
Polis, kaçan şüphelinin peşine takılarak sokak aralarında bir süre kovaladı. Ekipler, şüpheliyi durdurmak için havaya uyarı ateşi açtı. Bir süre sonra şüpheli sokaktaki yeşillik alandan tekrar kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı. Takip sırasında bir polis memuru düşerek hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı polis memurunu ayakta tedavi etti.
Operasyon yapılan adreste detaylı inceleme yapan ekipler, gözaltına alınan şüphelinin de aralarında olduğu çok sayıda kişiyi sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
Benzer Haberler
Aliyev’den Karabağ açıklaması
13/08/2022 0:01
Polisin oğlu içeri alınmadı diye kafe sahibini darp edip ters kelepçelediler!
12/08/2022 22:43
‘Deterjan Pazarı’ vurgununda detaylar ortaya çıktı
12/08/2022 18:16
İstanbul’da IŞİD operasyonu! Yabancı uyruklu 12 kişi gözaltında
12/08/2022 11:51
AKP’li belediye başkanının yeğeni tartıştığı 11 polisi sürgün etti iddiası
11/08/2022 10:02
‘Totobo’ operasyonunda detaylar çıktı! Silahları gömmüşler
10/08/2022 11:36