İstanbul’da iş merkezinde yangın! Mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 10:56 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 3:01 pm

Bayrampaşa’da bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Mahsur kalan 9 kişinin kurtarıldığı yangında, 7 itfaiyeci dumandan etkilendi.

İstanbul Bayrampaşa’da saat 09.30 sıralarında 5 katlı bir iş merkezinin bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yanan iş merkezinde mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı. Yangında müdahale eden 7 itfaiyeci dumandan etkilendi.

Kurtarılanlara ve itfaiyecilere ilk müdahale olay yerindeki ambulanslarda yapıldı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Saat 09.49’da Bayrampaşa İlçesi Yıldırım Mahallesi’nde bulunan 5 katlı iş yerinde yangın çıkmıştır. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilerek yangına müdahale edilmiş olup yangın söndürme çalışmaları devam etmektedir. Yangın sırasında dumandan etkilenen 9 işçi ve 7 itfaiye eri çevrede bulunan hastanelere sevk edilmiş olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır” denildi.

“9 KİŞİ KENDİNİ BİR ODAYA KAPATMIŞ”

Yangın çıkan binanın sahibi Yıldırım Cihangir, “Şu anda her şey kontrol altında. İçeride mahsur kalan 9 kişi kendini bir odaya kapatmış. İtfaiye ekipleri güzel bir çalışmayla 9 kişiyi kurtardı. Kurtarılan işçilerin durumu iyi. Tedbir amaçlı hastaneye kaldırdılar” dedi

 

Bursa’da 10 fabrika yandı! Yangının nedeni belli oldu