İstanbul’da ‘bina kötü kokuyor’ kavgası: 7 yaralı, 4 gözaltı

Yayın tarihi: 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:35 am - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:36 am

İstanbul Kağıthane’de misafirliğe gelen bir ailenin ‘bina kötü kokuyor’ tepkisi bina sakinlerini kızdırdı. Taraflar arasında çıkan kavga sokağa taştı. Kavgada 7 kişi yaralanırken 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde dün saat 16.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir aile sokaktaki bir binada oturan akrabalarına misafirliğe geldi. Binaya giren aile, iddiaya göre kötü kokudan rahatsız olunca bağırarak “bina ne kadar kötü kokuyor” dedi. Bunu duyan bina sakinleri, aileye “beğenmiyorsanız gidin binadan” diye karşılık verdi. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın küfürleşmeye dönüştüğü tartışmada taraflar birbirine girdi. O esnada bina sakinleri, karşı taraftaki 17 yaşındaki gencin kaşını patlatınca kavga daha da alevlendi.

7 kişinin yaralandığı olayla ilgili vatandaşların ihbarı üzeri olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, tarafları güçlükle ayırırken 4 kişiyi de gözaltına aldı.

Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

kavga, istanbul, kağıthane 

Otobüste saç saça baş başa kavga! Küfürler havada uçuştu

 

Kaynak: TELE1