İstanbul’da AVM’de şüpheli ölüm! İki gün sonra fark edilmiş

Yayın tarihi: 10 Kasım 2023 Cuma 4:26 pm - Güncelleme: 10 Kasım 2023 Cuma 4:26 pm

İstanbul’da bir AVM’de gökdelenin 55’inci katından düşerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki gencin cesedi iki gün sonra bulundu. Ceset, ekipler tarafından cam tavanı kırılan bölümden güçlükle çıkarıldı.

İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı 4.Levent’te bulunan Sapphire AVM’de iddiaya göre, bir kişi gökdelenin seyir terasından havalandırma boşluğuna düştü. Üzerinden iki gün geçtikten sonra çalışanlar tarafından fark edilen durum bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, zemine çakılan gencin, hayatını kaybettiği belirledi. Düşmesinin etkisiyle binanın alt kısmında bulunan cam çatının da kırıldığı tespit edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ceset bulunduğu yerden çıkartıldı. Adının Yusuf olduğu öğrenilen kişinin intihar etmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

‘DAHA YENİ FARK EDİLMİŞ’

Olayın yaşandığı yere yakın bir yerde esnaflık yapan Mustafa Hartavi, “Sabah dükkanımızı açtığımızda çok sayıda itfaiye ekibinin burada olduğunu gördük. Çevreden duyduğuma göre 2 gün önce burada bir genç intihar etmiş. Daha yeni fark edilmiş. İtfaiye ekipleri de onu kurtarmaya çalışıyorlardı. AVM’nin seyir katından atlamış. Burası Sapphire AVM olarak geçiyor. Kişi 55’inci kattan aşağı düşmüş. Kişi düştüğü anda oradaki camı kırıp içeriye doğru girmiş. 1 saattir ekipler o düşen kişiyi kurtarmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Hatay’da yüzlerce kişinin ölümüne neden olan müteahhit AVM’de depremzedeler tarafından yakalandı