İstanbul’da alkollü yakalanan sürücüden nasihat! “Tavsiyem kimse alkollü araç kullanmasın”

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 9:33 am - Güncelleme: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 9:34 am

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde ekipler tarafından yapılan denetimde alkollü yakalanan sürücü “Yapacak bir şey yok, tavsiyem kimse alkollü araç kullanmasın” diyerek nasihat verdi.

Yurt genelinde araçlara yönelik denetimler sürüyor. Dün gece de İstanbul’un en işlek ilçelerinden biri olan Kadıköy’de yapılan denetimlerde ekipler araçları tek tek durdurarak sürücüleri alkol kontrolünden geçirdi.

“BU AKŞAM İLK DEFA TRAFİĞE ÇIKTIM ONDA DA YAKALANDIM”

Bu kontrol sırasında alkollü olduğu tespit edilen Erdoğan Taşkın’a cezai işlem uygulandı. Cezayı öğrenen sürücü denetimi takip eden gazetecilere “Cezayı siz ödeyin” dedi. Alkollü sürücü Taşkın, polis merkezine götürülürken, denetim noktasına gelen arkadaşı ise otomobili teslim almaya çalıştı. Ancak polis, otomobili otoparka çekti. Erdoğan Taşkın, “Bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bu akşam ilk defa trafiğe çıktım onda da yakalandım. Ceza yedik mi bilmiyorum, kaç promil onu da bilmiyorum. İki katı promil alkollü olabilir. Yapacak bir şey yok, tavsiyem kimse alkollü araç kullanmasın” dedi.

Kadıköy’de alkollü sürücü ve arkadaşlarının olaylı gecesi! Polisi, 155’i arayarak şikayet ettiler