İstanbul hesaplaşmaların adresi olmuştu! Türkiye’deki yabancı mafya baronları dizi oluyor

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 1:21 pm - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 1:21 pm

Türkiye, son yıllarda yurt dışında kırmızı bültenle aranan mafyaların kaçak yaşadığı ülke haline gelirken, zaman zaman yurt dışından gelen baronların silahlı hesaplaşmalarına da sahne oldu. Sina Koloğlu, Türkiye’de yaşanan mafya çatışmalarının Soner Yalçın ve Bahadır Özdener senaristliğinde dizi haline getirileceğini açıkladı. Dizinin Netflix platformunda yayınlanacağı öğrenildi.

Türkiye’ye, son dönemlerde yurt dışından gelen ve dünyada çoğu istihbarat örgütünün kara listesinde bulunan mafya liderleri damga vurdu. Gazeteci ve müzisyen Sina Koloğlu, kırmızı bültenle aranan ve kaçak yaşamak için yurt dışından Türkiye’ye gelmeyi tercih eden yabancı uyruklu mafya grupları arasında çıkan çatışmaların dizi yapılacağını açıkladı.

İstanbul’daki Sırp çete hesaplaşmasında yeni gelişme! ‘Amiço yakalandı’

Koloğlu, “İstanbul Başakşehir yabancı uyruklu çetelerin savaş alanı oldu’.. ‘İstanbul Balkan Mafyası’nın Yuvası haline geldi’ ‘Sırp mafya lideri Vukotiç öldürüldü’, ‘Sırp organize suç grubu Kavac üyesi Bojaniç yakalandı’, ‘Azerbaycanlı mafya Elnur Gasımov sokak ortasında öldürüldü’ ve daha niceleri…'” diyerek hatırlatmalar yaptı.

Yabancı uyruklu iki grup Laleli’de çatıştı! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Senaryoyu Soner Yalçın ve Bahadır Özdener’in yazacağını söyleyen Koloğlu, sözlerine şöyle devam etti:

”Peki sadece sokaktaki savaşlar mı yoksa işin siyasi ayağı da var mı? Bu konuda da çok sözler söyleniyor. ‘İstanbul’da uzun bir süredir olup bitenlerin’ dizisi olacak. Bana gelen bilgilere göre senaryo, bu tarz konulara hiç yabancı olmayan iki isimden, Soner Yalçın ve Bahadır Özdener’den geliyor. Bu ikili ‘Kurtlar Vadisi’nde de bir araya gelmişlerdi. İlk sezon konsept danışmanlığını Soner Yalçın yapmış (ki en etkili bölümleri diyebilirim), Bahadır Özdener önemli bir bölümünün senarist ekibinde yer almıştı. Peki hangi kanala? Netflix için önümüzdeki sezona yapılacak.”

Bir uyuşturucu baronu daha Türkiye’de yakalandı! Kayak tatili yapıyormuş