İsmail Kartal’dan Okan Buruk’a ‘penaltı’ yanıtı

Yayın tarihi: 24 Aralık 2023 Pazar 11:09 pm - Güncelleme: 24 Aralık 2023 Pazar 11:09 pm

Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal, Galatasaray beraberliğinin ardından “Bu tip maçları kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Sonuçta lideriz.” Öte yandan Kartal, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un penaltı beklediği pozisyon hakkında da konuştu.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki mücadele 0-0 sona erdi. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal maçın ardından; “Kendi evimizde kazanmak için mücadele ettik. Planımız bunun üzerineydi. İlk devre erken bir golle maçı lehimize çevirmeyi planlamıştık. İkinci yarı İsmail’i oyuna alarak dinamizm katmak istedik. İkinci yarı rakibe daha yakın ve daha baskılı oynadık. Birkaç tane de gol olabilecek pozisyonumuz vardı. İki takım da bugün iyi mücadele ettik. Bu tip maçları kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Sonuçta lideriz.” dedi.

Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe Galatasaray derbisi yorumu! “Tartışmasız penaltı”

“SÜPER KUPA FARKLI OLACAK”

Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; “Bu bir uzun maraton. Süper Kupa maçı sadece bir tane olacak. Tabii ki Fred’in de olması bizim için önemli olacak. O maçtaki stratejimiz farklı olacak. Orada oyun planımız tek maç üzerine kurulu olacak.” açıklamasında bulundu.

OKAN BURUK’A PENALTI YANITI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, “Boks maçı, penaltımız verilmedi” sözlerine İsmail kartal cevap verdi. Bu açıklamalara cevap olarak İsmail Kartal ise, “Rakip takımın hocası ‘Bir tane yüzde yüz penaltımız verilmedi’ diyor. Biz baktık penaltıyla hiçbir alakası yok.” şeklinde konuştu.

Okan Buruk’tan Fenerbahçe derbisi sonrası yayıncı kuruluşa tepki

Kaynak: TELE1