iPhone SE 3’ün görüntüleri ve özellikleri sızdırıldı

Yayın tarihi: 18 Ocak 2022 Salı 12:00 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 8:41 pm

Apple’ın yakın zamanda piyasaya sürmek istediği yeni fiyat performans modeli iPhone SE 3’ün özellikleri ve kendisine ait olduğu iddia edilen görselleri sızdırıldı.

Apple denilince akla her zaman birbirinden güçlü ve bir o kadar da pahalı akıllı telefonlar geliyor. Aslında Apple’ın kemik kitlesi bu intibadan rahatsız olmak bir yana, Apple’ı tercih etme nedenlerinin başında bile bu algı geliyor. Ancak daha fazla sayıda kullanıcıya hitap etmek isteyen Amerikalı teknoloji devi, bu hedefine ulaşabilmek için uzun bir süredir daha düşük fiyatlı ve daha az güçlü akıllı telefon modellerini de piyasaya sürmeyi ihmal etmiyor.

İşte Apple’ın bu stratejisinin son ürünü iPhone SE 3 olacak. Bir süredir adı dilden dile dolaşan ancak şu ana kadar hakkında pek fazla bilgi edinilemeyen bu telefonun render görüntüleri sızdırıldı.

Apple’a yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi tarafından paylaşılan ve iPhone SE 3’e ait olduğu iddia edilen render görüntüleri bizlere bu telefonun özellikleri hakkında da önemli bilgiler veriyor.

 

iPhone SE 3

Görünüm itibariyle akıllara iPhone XR’ı getiren bu render görüntülerine göre iPhone SE 3’de çentik ekran deneyimi devam edecek. 5.69 inç ekrana sahip olacağı düşünülen yeni SE modelinin boyutları ise 138,4 x 67,3 x 7,3 mm olarak tasarlanmış.

Arka yüzünde bir adet 12MP kamera ile donatılan iPhone SE 3 gücünü ise iPhone 13’de olduğu gibi yine Apple A15 Bionic’den alacak. Şu an için iPhone SE 3’üne ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir bilgi yoksa da, tahminler Apple’ın en geç Nisan ayında bu telefonu satışa sunacağı yönünde.

Google ofis çalışanlarının haftalık COVID-19 testleri yaptırmasını istiyor