Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı bir kişi daha Türkiye’de yakalandı

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 9:02 am - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 9:02 am

Son dönemde Türkiye’de yakalanan Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı isimlere bir yenisi daha eklendi. Bu defa kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah, İstanbul’da yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah’ın İstanbul’da yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı şöyle:

İnterpol Kırmızı Bülten’le aranan Uyuşturucu Madde Finansörü ve Organize Suç Örgütü üyesi Muhuannad ALOQLAH İstanbul’da yapılan “KAFES-19” Operasyonuyla yakalandı

Milletimizin bilmesini isterim ki;

Geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu, hakkında İnterpol tarafından Kırmızı bülten çıkarılan yabancı uyruklu Muhuannad ALOQLAH’ın İstanbul Esenler’de kaldığı ev tespit edildi. Düzenlenen Kafes-19 operasyonuyla yakalandı.

Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin.

SHAUN MONAGHAN VE CHRİSTİJAN PALİC DE YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde organize suç örgütü elebaşı  Shaun Monaghan ve uluslararası bir suç örgütünün yöneticisi Christijan Palic, Türkiye’de operasyonla yakalanmıştı.

İnterpol’ün aradığı bir suç örgütünün başı daha yine Türkiye’de yakalandı

Interpol tarafından aranan uluslararası uyuşturucu karteli Türkiye’de yakalandı!

 

 

Kaynak: AA