Instagram’ın yeni özelliği yolda! Hikaye, Reels derken şimdi de ‘Shot’…

Yayın tarihi: 14 Mart 2024 Perşembe 12:54 pm - Güncelleme: 14 Mart 2024 Perşembe 12:54 pm

‘Gönderi’, ‘Hikaye’ ve ‘Reels’ gibi özellikleri bünyesinde bulunduran Instagram, yeni bir paylaşım formatı üzerine çalışma yapıyor. ‘Shot’ isimli yeni özellik ile hikayeler kısmında yeni tarzda paylaşımlar yapılması bekleniyor. İşte ayrıntılar…

Sosyal paylaşım platformu Instagram, bünyesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. İlk olarak kullanıcıların yalnızca fotoğraf paylaşabildiğim platform, zamanla video, hikaye ve reels gibi formatları uygulamaya eklemişti.

Güncellemeleri ile en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olmayı başaran Instagram, yeni formatlar üzerine çalışmayı da ihmal etmiyor.

Platformun son olarak ‘Shot’ ismi verilen yeni bir paylaşım formatı üzerine çalıştığı iddia edildi.

Sosyal medya platformları ile ilgili paylaşımlar yapan Alessandro Paluzzi isimli X kullanıcısı, söz konusu özelliğin yakın zamanda kullanıma sunulabileceğini iddia etti. ‘Shot’ formatıyla ilgili ilk görüntüleri de paylaşan Paluzzi, “Instagram yeni bir Hikaye formatı üzerinde çalışıyor” dedi.

Öte yandan platform, henüz detayları öğrenilemeyen ‘Pop-Mode’ isimli bir kamera aracı üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Yakında direkt mesajlar üzerinden dosya gönderimi de sunacak olan firma, önümüzdeki aylarda tek seferde paylaşılabilen (Tek post içinde) fotoğraf ve video sayısını da 10’dan 20’ye çıkarmayı planlıyor.

Instagram Shot, Instagram, yeni özellik, teknoloji, teknoloji haberleri

Kaynak: TELE1