İnce hakkında paylaşım yapan 13 hesap tespit edildi

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 3:30 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 3:30 pm

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya paylaşımlarına yönelik 13 hesap kullanıcısının tespit edildiğini.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, FETÖ tarafından sahte dekontlar ve kasetler ile hakkında operasyon yapıldığını dile getirmişti.

EGM, İnce hakkında 9-19 Mayıs tarihlerinde bazı sosyal medyada hesapları üzerinden sahte belge ve fotoğraflar paylaşarak dezenformasyon yürütüldüğünü belirterek şu açıklamada bulundu:

“Görüntüler üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu fotoğrafların yurt dışı menşeili farklı sitelerden alınmış görüntüler olduğu, belge ve dekontların ise internet üzerinden farklı uygulamalar vasıtasıyla üzerinde oynanmış sahte içerikler olduğu tespit edilmiştir.

Bu kapsamda provokatif ve asılsız belgeleri sosyal medya üzerinden paylaşan yayınlayan 13 hesap kullanıcısının tespiti yapılmış, bu hesaplar hakkında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere gönderilmişti. Konu hakkında çalışmalar hassasiyetle devam etmektedir.

Muharrem İnce hakkındaki sosyal medya paylaşımlarına soruşturma