İmamoğlu’ndan kendisine tepki gösteren vatandaşa: Elini çekme konuş benle da

Yayın tarihi: 1 Ocak 2023 Pazar 2:37 pm - Güncelleme: 1 Ocak 2023 Pazar 2:48 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gerçekleştirdiği pazar ziyaretinde bir vatandaş ile ilginç bir diyalog yaşadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir pazara ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında İmamoğlu ve bir vatandaş arasında ilgi çeken bir diyalog yaşandı.

İBB için düzenlenen “terör soruşturması”na atıfta bulunan vatandaş İmamoğlu’na seslenerek, “Siz Trabzonlusunuz, ben de oradan evliyim, size hiç yakışmıyor” dedi. İmamoğlu ise bu sözlere “Yalana inanma sen. Hangi teröristten bahsediyorsun? Devlet niye tutuklamıyor onu? Adresi yok mu elinde?” yanıtını verdi.

İmamoğlu’na “Fatih tablosunu niye aldın” soruşturması

Aynı vatandaşın “Tutuklayacak. Siz niye o kadar aldınız?” sorusunu ise İmamoğlu, “Doğruysa niye tutuklamıyor o zaman?” şeklinde cevaplandırdı. Bu sırada vatandaşın elini tutan İmamoğlu, “Elini çekme, konuş benle da” ifadelerini kullandı.

Vatandaşa “Ama buraya bakıyorsun, bana bakmıyorsun” diyen İmamoğlu, “Laf sokmak için konuşuyorsun. Elimi bile tutamıyorsun. Emin değilsin lafından” ifadelerini kullanırken vatandaş “Yok, şaşırıyorum ben size. Ben sizi sevmiyorum” dedi.

Kendisini sevmediğini belirten vatandaşa İmamoğlu’nun yanıtı ise şöyle oldu:

“Ben seni seviyorum ama biliyor musun? Senin zihnin kararmış. Allah sana akıl versin”

Vatandaş bu sözler üzerine “Allah Bahçeli’yi başımızdan eksik etmesin” diyerek uzaklaştı.