İmamoğlu sızdırılan toplantının ardından sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 11:17 am - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 6:27 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 125 yeni aracın İETT filosuna katılması töreninin ardından sızdırılan ‘değişim’ toplantısı görüntüleriyle  ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, “Buna benzer toplantılarımız var gizli tarafımız yok” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İETT Filosuna 125 yeni araç alımı töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel, Gökhan Günaydın, Engin Altay ve Bülent Tezcan gibi CHP’nin önemli isimleriyle gerçekleştirdiği ‘değişim’ toplantısının görüntülerinin internete sızdırılmasının ardından ilk kez konuştu. İmamoğlu, “Buna benzer toplantılarımız var gizli tarafımız yok. Konuşulan meseleler partinin meseleleridir” dedi.

Toplantının nasıl sızdırıldığıyla ilgili soruya yanıt veren İmamoğlu, “Araştıracağız bakacağız. Partinin içinde mi dışında mı var bakacağız. Ama biz partimizle ilgili meseleleri partimizin yetkilileri ile açık ve seçik kalbimizde ne varsa bir aile meselesi gibi konuşmaya devam edeceğiz. Sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz.” diye konuştu.

CHP’li yöneticilerin Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki zoom toplantısı sızdırıldı