İmamoğlu: Biz metro açtıkça birileri soruşturma açıyor

Yayın tarihi: 2 Ocak 2023 Pazartesi 2:03 pm - Güncelleme: 2 Ocak 2023 Pazartesi 2:03 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı Mecidiyeköy-Yıldız kesiminin açılışında konuştu. İmamoğlu açılışın ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında “Biz metro açtıkça birileri soruşturma açıyor” dedi.

İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun katılımıyla Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı Mecidiyeköy-Yıldız kesiminin açıldı. Törende konuşan İmamoğlu, hakkında açılan soruşturmalara tepki gösterdi.

İmamoğlu, “Kaybedecekleri genel seçimleri de kendi lehlerine çevirme çabası içerisindeler. İstanbul’u, İBB’yi kendi şahsi mülkleri olarak gördükleri için kaybetmeyi kabullenemiyorlar. Beni odak olarak görseler de karşılarına aldıkları İstanbul’un 16 milyon insanı, güzel ülkemizin demokrasiye inanmış 85 milyon insanıdır.” dedi.

Törenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da iktidara göndermede bulunan İmamoğlu, şunları kaydetti:

Biz metro açtıkça birileri soruşturma açıyor, biz dev tesisler, kreşler, parklar… açtıkça birileri dava açıyor, varsın açsınlar. #150Günde150Proje hedeflemiştik 190’a ulaştık. Ama haberleri olsun biz hızımızı çok daha artırıyoruz, yüzlerce hayata dokunan proje daha geliyor.

İmamoğlu İstanbul’daki yeniliği ‘Bir ilk’ diyerek duyurdu