İmamın Filenin Sultanları’nı hedef gösterdiği sözleri sokakta yankılandı

Yayın tarihi: 16 Eylül 2023 Cumartesi 11:08 am - Güncelleme: 16 Eylül 2023 Cumartesi 11:47 am

İstanbul’da bir cami imanının Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları‘nı hedef aldığı sözler sosyal medyada paylaşıldı.

Gericiler tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu olan ‘Filenin Sultanları’nı hedef almayı sürdürüyor. Bu kez İstanbul’da olduğu belirtilen bir caminin imanının Milliler’i hedef aldığı sözleri tepki çekti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre sesi sokaktan duyulan imam, Aykırı’nın haberine göre şu Milliler için ifadeleri kullandı:

“Abuk subuk işler ya… Ee diyeceksiniz ‘Hocam niye gündeme getiriyorsunuz?’ Müslüman sessiz kalır adam her şeyi yapar. Hani sporcusunun zeki, çevik ve ahlaklısını seviyordunuz. Böyle mi oluyor ahlak? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bir de Filenin Sultanları’ymış… Bir de sultan oldu. Böyle bir saçmalık yok ya… İşte böyle yavaş yavaş din törpüleniyor, iman gidiyor işte. Sen harama şak şak yapıyorsun. Ooo ne güzel ya… Allah yasaklamış kardeşim, spor mu yok? Peygamberin yaptığı sporu yap. Güreş tut, ata bin, ok at, denizde yüz… Başörtülü futbolcuymuş… Futbolun batsın ya, başörtülü futbolcu mu olur? Allah böyle demiyor ki? Her tarafı meydanda? Allah saçını ört demiyor, tüm bedenini ört diyor… Ayetle sabittir, karşı çıkarsan kafir olursun.”

Filenin Sultanları Olimpiyat Elemeleri’ne galibiyetle başladı