İlklima Naz Akbörü’nün ölümü ile ilgili 2 gözaltı

Yayın tarihi: 17 Ekim 2022 Pazartesi 6:24 am - Güncelleme: 17 Ekim 2022 Pazartesi 6:24 am

Samsun’da cansız bedeni sahilde bulunan 20 yaşındaki İlklima Naz Akbörü’nün mektubu ortaya çıktı. Genç kadının mektubunda ölümünden sorumlu tuttuğunu yazdığı iki kişi gözaltına alındı.

Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde meydana gelen olayda, sabah saatlerinde sahilde hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerce yapılan kontrolde ismi İlklima Naz Akbörü olduğu öğrenilen 20 yaşındaki kadının başından tabancayla vurularak öldüğü belirlendi.

MEKTUP BULUNDU

Olay ile ilgili çalışma başlatan polis, İlklima Naz Akbörü’ye ait bir mektup buldu. Mektupta adı geçen D.S ve A.S. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.

Akbörü, mektubunda bu kişilerin ölümünden sorumlu olduğunu yazdığı öğrenildi. Bu arada İlklima Naz Akbörü’nün sosyal medya hesabından, ‘Bu kez kimse tutamayacak, kimse tutmadı da zaten’, ‘Öldürdün çiçeğini’ ve ‘Beni kendimden kurtar’ paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.

20 yaşındaki İlklima Naz Akbörü ölü bulundu