İkinci el deri koltuk hayatını değiştirdi! 3 bin lira verdi, servet sahibi oldu

Yayın tarihi: 11 Şubat 2024 Pazar 12:42 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2024 Pazar 12:42 pm

Graham Dunlop isimli bir İskoç, beğendiği ikinci el koltuğu almak için gittiği evde satıcının isteği üzerine 75 sterlin (yaklaşık 3 bin TL) verip katıldığı çekiliş sonucu 3 milyon sterlinlik bir villa ve 250 bin sterlin (yaklaşık 10 milyon TL) para ödülü kazandı.

Graham Dunlop, internetten satın aldığı ikinci el deri koltuğu Alzheimer’s Research UK’e bağışlaması halinde ücretsiz olarak alabileceğini söyleyen bir kadından almaya gitti.

Graham sandalyeyi almaya geldiğinde, kadın sandalyeyi kendisine ücretsiz olarak vermek istediğinde ısrar etti ve rahmetli kocasının demans hastası olması nedeniyle Graham’ın ödeme yerine Graham sandalyeyi almaya geldiğinde, kadın sandalyeyi kendisine ücretsiz olarak vermek istediğinde ısrar etti ve rahmetli kocasının demans hastası olması nedeniyle Graham’ın ödeme yerine Alzheimer Araştırmaları için küçük bir bağışta bulunmasını istedi.

Dunlop, 75 sterlinlik (yaklaşık 3 bin TL) bağışını Omaze isimli organizasyondan yapıp ödül çekilişine katılmaya karar verdi. Çekilişi kazanan 52 yaşındaki adam 3 milyon sterlinin üzerinde değeri olan muhteşem bir İspanyol villasının anahtarlarını ve ayrıca 250 bin sterlin nakit parayı kazandı.

İşte Dunlop’a tüm bunları kazandıran o deri koltuk:

Kaynak: TELE1