İki yaşındaki çocuğunu rehin alan baba kendisini yaraladı

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 8:00 pm - Güncelleme: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 8:00 pm

Gaziantep uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Onur Y. eşiyle tartıştıktan sonra iki yaşındaki oğlunu tabancayla rehin aldı. Psikologun ikna etmesiyle çocuğunu bırakan Onur Y., tabancayla kendisini vurarak yaraladı.

Gaziantep’in Geylani Mahallesi’nde öğleden sonra uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Onur Y., ismi öğrenilemeyen eşi ile tartıştı. Uyuşturucu kullandığı için eşinin kendisini terk edeceğini söylemesi üzerine Onur Y., 2 katlı müstakil evin üst katında eşi ve kız kardeşini tabancayla tehdit ederek dışarı çıkarıp, 2 yaşındaki oğlu Aras’ı rehin aldı. Yakınlarının çabasına rağmen çocuğunu bırakmaması üzerine durum polise bildirildi.

İhbarla bölgeye gelen aralarında özel harekatçıların da bulunduğu ekipler çevrede önlem aldıktan sonra psikolog eşliğinde Onur Y.’nin teslim olması için ikna çabalarına başlanıldı. Psikolog ve polislerin bir saat süren ikna çalışmasının ardından Onur Y., oğlunu serbest bıraktı ancak kendisi dışarı çıkmadı.

Y., tüm uğraşlara rağmen bir süre sonra tabancayla kendisini omuzundan vurdu. İntihara teşebbüs eden Onur Y., silah sesinin ardından içeri giren ekipler tarafından yaralı halde bulundu.

Omuzundan yaralanan Onur Y, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından sağlık ekiplerince Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisine başlanılan Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Filenin Sultanları’nın büyük zaferinin ardından Ebrar Karakurt’tan dikkat çeken paylaşım

106 gündür aranıyordu! Elleri arkadan bağlı çürümüş cesedi bulundu