İki kız çocuğu asılı halde bulundu! Bakanlıktan şüpheli ölüme ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 20 Ocak 2024 Cumartesi 12:38 am - Güncelleme: 20 Ocak 2024 Cumartesi 12:39 am

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Muş’un Varto ilçesinde evde asılı halde bulunan iki kız çocuğunun şüpheli ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, soruşturmanın yakından takip edildiğini belirterek, “Ailelere yönelik psikososyal destek süreci de başlatılmıştır” açıklamasını yaptı.

Muş’un Varto ilçesinde 14 yaşındaki iki kız öğrenci, evde asılı halde bulundu. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, öğrencilerin ölümüyle ilgili acilen inceleme başlatıldığı ve ailelere psikososyal destek verildiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

“Muş’un Varto ilçesinde 14 yaşındaki iki kız öğrencinin şüpheli ölümüne ilişkin haberlerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından sosyal inceleme ivedilikle başlatılmıştır. Olayla ilgili adli makamlarca yürütülen soruşturma devam etmekte olup, konu Bakanlığımız tarafından da yakından ve titizlikle takip edilmektedir. Bakanlığımızca ailelere yönelik psikososyal destek süreci de başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

(İHA)

evde asılı bulunan çocuklar, muş, varto, Aile Bakanlığı

İki kız çocuğu metruk evde asılı halde bulundu

Kaynak: İHA