İddia: Aziz Yıldırım ekibine ‘hazır olun’ talimatı verdi

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2024 Cuma 1:20 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2024 Cuma 1:22 pm

Fenerbahçe’nin 20 yılı aşkın süre başkanlık görevini yapan Aziz Yıldırım‘ın yaklaşan seçimler öncesinde yeniden göreve gelmek için adaylık çalışmalarına başladığı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaklaşan seçimler öncesinde ‘adaylık’ çalışmalarına başladığı iddia edildi.

EKİBİNE ‘HAZIR OLUN’ TALİMATI VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgiye göre, Yıldırım’ın daha önce birlikte çalıştığı ekibine ‘hazır olun ve benden haber bekleyin’ dediği öne sürüldü.

Sabuncuoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Aziz Yıldırım başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, ‘Hazır olun ve benden haber bekleyin’ talimatını verdi”

“PLANMA VE ÇALIŞMA İÇERİSİNDE OLURSAM BİZZAT AÇIKLARIM”

Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde, başkanlığa aday olacağına yönelik iddialara yazılı açıklama yaparak yanıt vermişti.

Yıldırım şunları söylemişti:

“Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında birçok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir.

Daha önce de birçok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım.

Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.”

Fenerbahçe taraftar derneğinden Aziz Yıldırım’a adaylık çağrısı

Aziz Yıldırım’dan adaylık açıklaması

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, Ali Koç, Fenerbahçe adaylar, Fenerbahçe başkanlık seçim, Fenerbahçe kongre, Sadettin Saran

Fenerbahçe’nin 20 yılı aşkın süre başkanlık görevini yapan Aziz Yıldırım’ın yaklaşan seçimler öncesinde adaylık için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu