Polisin şüpheli diye vurduğu adam akıl hastası çıktı!

Yayın tarihi: 2 Ocak 2024 Salı 2:43 am - Güncelleme: 2 Ocak 2024 Salı 8:24 am

İçişleri Bakanlığı’na yakın bir noktada devriye atan polis memurlarının üzerine koşarak gelen sırt çantalı şüpheli bir şahıs etkisiz hale getirildi. Bakan Yerlikaya, şüphelinin yaralı halde hastaneye kaldırıldığını ve psikolojik tedavi gördüğünün tespit edildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı’na yakın bir noktada, gece saat 23.30 sularında devriye atan polis ekiplerinin üzerine doğru koşan ve emniyet güçlerinin “dur” ihtarına uymayan sırt çantalı Y.E.Ş. (29) adlı şahıs etkisiz hale getirildi.

Olay sonrası polis ekipleri bakanlık yakınlarında bulunan cadde ve anayolları araç ve yaya trafiğine kapattı. Yaralanan şüpheli hastaneye kaldırıldı.

ALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bu gece saat 23.30’da Vekaletler Caddesi’nde devriye görevi yapan, polisimizin üzerine doğru şüpheli hareketlerde bulunup koşarak gelen, sırt çantalı 29 yaşındaki Y.E.Ş. adlı şahıs, ‘dur’ ihtarına uymamış, emniyet güçlerimizce yaralı olarak yakalanmıştır. Şahıs hastaneye kaldırılmıştır. Yapılan incelemede şahsın 11 Aralık 2023 tarihinde ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulduğu ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiştir” dedi. (İHA)

Kaynak: İHA